GENERALAGENTURER

Hydropool

Hydropool, en expert på spabad och swimspas, är baserat i Ontario, Kanada, med över 40 års erfarenhet sedan starten 1980. De erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa spabad och swimspas, kända för sin innovation och avancerade teknik, inklusive patenterade självrengörande system. Företaget är engagerat i miljövänlig produktion, strävandes efter att kontinuerligt minska sin miljöpåverkan.

DROP

Drop Design tillverkar högkvalitativa spabad och tillbehör, kända för elegant design och avancerad teknologi som erbjuder avkoppling och lyx. De erbjuder en bred produktlinje med olika storlekar och stilar, tillverkade med moderna material och metoder för hållbarhet och användarvänlighet. Företaget prioriterar miljövänlig produktion och strävar efter att minska miljöpåverkan.

ANDRA VARUMÄRKEN

Covana

Covana, känt inom pool- och spaindustrin, erbjuder innovativa lösningar inklusive automatiserade pooltak och spakabiner. Deras pooltak, styrda via fjärrkontroll och tillverkade av högkvalitativa material, skyddar poolen och gör det möjligt att njuta av poolområdet året om. Deras spakabiner har automatiska dörrar och tak för integritet och skydd. Covana fokuserar på funktionalitet och estetik, med produkter i olika färger och utföranden.

USSPA

USSPA, baserat i Tjeckien sedan 1992, är en framstående tillverkare av lyxiga spabad och wellness-produkter. De erbjuder ett omfattande utbud av spabad för inomhus- och utomhusbruk med unik teknik som säkerställer hög kvalitet och lång livslängd. Kända för innovation, prisbelönta produkter, och miljövänlig produktion, inkluderar USSPA ett komplett sortiment av tillbehör och kemikalier. De har global försäljning och ett världsomspännande nätverk av återförsäljare och servicepartners.

Pratic

Pratic, ett italienskt företag grundat 1960, är experter på utomhusmarkiser, pergolor och parasoller. Kända för elegant design och avancerad teknologi, använder de moderna material och metoder för att tillverka hållbara och lätthanterliga produkter. Deras sortiment passar olika utomhusmiljöer och stilar, med global försäljning i över 60 länder. Pratic, prisbelönt för innovation, fokuserar även på miljöskydd med en hållbarhetsstrategi.

Har du frågor om våra varumärken? Kontakta oss!

Balboa

Balboa Water Group är ett globalt varumärke för styrsystem och spa-utrustning. Med över två decennier av engagemang för innovativ design och utveckling har Balboa ett komplett sortiment av produkter att välja mellan. Oavsett om du behöver display, värmare, trådlösa fjärrenheter, belysning, jets eller diagnostiska verktyg så återfinns detta hos Balboa. Dom kombinerar banbrytande produkter med design, toppmodern tillverkning med ett oöverträffat rykte för tillförlitlighet.

Waterway

Waterway Plastics är stolta över att designa, konstruera och producera en kvalitetslinje med produkter i USA, med endast premium NSF-godkända material och som uppfyller alla certifieringar och standarder. Till waterways mer kända produkter hör pumpar, kopplingar och kontrollsystem.

LX

LX är ett kinesiskt varumärke och tillverkare av elektriska komponenter till spabad. Deras största och mest kända produkt är pumpar, LX pumpar finns idag i Spabad över hela världen. Utöver pumpar så säljs och tillverkas även värmare, blåsare och reservdelar till pumpar och cirkulationspumpar.

Rollaway

Rollaway är nästa generations lock lösning, som med design och funktion håller tätt, låser in värmen, sänker energiförbrukningen och kostnaderna. Rollaway Swim Spa Cover-designen gör det möjligt för 1 person att rulla av locket från sitt swimspa, vilket snabbt ger omedelbar tillgång för simning. Rollaway Swim Spa Cover är tillverkat med högsta kvalitet av kommersiella material och är byggt för att hålla i alla väder. Helt inramad för att hantera snölast som ger ett starkt hållbart, låsbart säkerhetsskydd.